sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Immosen OlliJaahas, lienee aika taas saattaa tämäkin blogi ns. tulille. Eli enemmän tai vähemmän ajankohtaista mielipidettä on taasen luvassa. piditte siitä tai ette.

Tässä viikomnlopun aikana mediaa on kuohuttanut Olli Immonen, Perussuomalainen toisen kauden kansanedustaja, joka Facebook  -päivityksessään ihannoi vaaleaa arjalaisrotua, joka Immosen mielestä tulee jyräämään ns. alemmat rodut. Monikulttuurisuus on perseestä, todella syvältä. Ainakin mikäli uskomme Ollia, ja miksipä emme uskoisi.

Immonen on saavuttanut mielipiteillään jopa kansainvälistä huomiota. Herran tekstejä on lainailtua mm. Ruotsissa ja Saksassa, tosin kukaan ei ole ilmoittautunut ymmärtävänsä Immosen ajatuksia. Mutta minun mielestäni on hienoa, että Immosen tapaiset ajattelijat saavat palstatilaa ja että heidän ajatelmiaan lainallaan. Mitä laajemmin, sen parempi.

Nimittäin, mitä enemmän näitä rasismia hennosti flirttailevia tekstejä julkaistaan, sen helpompi oni ajattelevien ihmisten teilata ne. Immosenkin Facebook -päivitykseen on naurettavan helppoa löytää vasta-argumentteja. Ja kyllä niitä on löydettykiin, Siksipä minä en enää tässä kohdin lähde sille tielle. Puhtaaseen arjaisrotuun.pohjautuvan puolueen edeltäjän kohtalo on kaikilla tiedossa.

Sen lisäksi, niin pitkään kun Timo Soini ei sanoudu selkeästi irti ja/tai erota näitä Suomen Sisu -jäseniä puolueesta, punaniskat saavat lisää vettä myllyynsä. Eli; Perussuomalaiset ovat maahanmuuttovastaisia, He haluavat Suomen suomalaisille. Ilman yhtäkään maahanmuuttajaa. 

Ihmettelen Perussuomalaiset -puolueen suhtautumista näihin immosiin. Timo Soinihan on jo aiemmin sanoutunut irti nimenomaan tämän Olli Immosen ajatuksista, mutta siitä huolimatta herra jatkaa ajatustensa levittämistä sosiaalisessa mediassa. Varmaan nytkin, kunhan Soini on ensin viettänyt ulkoministerille kuuluvan viikonloppuvapaan, Timolta tulee joku näppärä sutkaisu, jolla Immosen ajatukset saadaan hetkeksi näyttämään naurettavilta. Mutta silti, Immonen ja hänen seuraajansa  vaikuttavat yhä Soinin yksinvaltiaan tavoin johtamassa puolueessa. Kannataisiko tehdä jotain Timo?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti