lauantai 14. marraskuuta 2015

Pariisi
Pariisissa suoritettiin viime yönä käsittämättömän raukkamainen terroriteko. Uhrien lukumäärä ei ole vielä tätä kirjoittaessani tiedossa, mutta terroristit surmasivat  reippaasti yli sata, täysin viatonta, perjantai-illan viettäjää. Normaalilla empatiakyvyllä varustetut ihmiset ympäri maailmaa surevat menetettyjä ihmishenkiä ja ottavat osaa läheisten suruun. Ja sitten on tämä toinen porukka.

En aidosti osaa sanoa, onko ihmisillä, jotka edellä mainitun terrorin takia vaativat suu vaahdossa, että Suomi sulkee rajansa kokonaan, puute empatiasta, tosiasioista vai ihan vaan terveestä järjestä. Kuinka se, ettei Suomeen pääse enää kukaan, helpottaisi Suomen turvallisuustilannetta tai  vähentäisi terroriuhkaa? Ja kuka sen päätöksen sitten loppujen lopuksi tekisi, että kuka Suomeen "pääsee" ja kuka ei? Onko egyptiläinen tyyppi esimerkiksi ihminen, joka läpäisee seulan vai luokitellaanko hänet turvallisuusriskiksi koska on muslimi? Ja mitä tehdään israelilaisille? Näitä rajatapauksia riittää kyllä...... Muslimi, joka matkustaa brittipassilla? Tai tulee Ruotsista laivallla? En vaan ymmärrä.

Pariisin tapahtumien vuoksi on ehkä liiankin helppo syyllistää kaikki Suomeen saapuneet turvapaikanhakijat. Ajatus menee jotenkin näin; turvapaikanhakija=muslimi=ainakin mahdollinen terroristi. Tämä on sama kuin Joutsenon surman takia syyllistettäisiin kaikki 19 vuotiaat suomalaismiehet. 19 vuotta=mies=syrjäytynyt=murhaaja. Peruste on yhtä kestävä kuin turvapaikanhakijoiden syyllistäminen.

Tosiasia nyt kuitenkin on se, että islam ei ole väkivaltainen uskonto. Ei ainakaan yhtään sen väkivaltaisempi kuin vaikkapa luterilaisuus. Tiedän ja tunnen useita islaminuskoisia, jotka ovat aivan yhtä kauhuissaan näistä terroriteoista "islamin vuoksi" kuin me kirkkoon kuulumattomat pakanat. Suomeen asti selvinneet turvapaikanhakijat ovat itse asiassa paenneet juuri näitä terroristipohjaisia uskontofanaatikkoja.

Ääri-islamissa toimii aivan sama perusajatus kuin ääri-ihan-missä-tahansa ääriajattelussa. Äärifeminismi, äärioikeistolaisuus, äärivasemmisto, äärikrisitilliisyys jne. Kaikki nämä ovat pelottavia "uskontoja" sisäänrakennetun ehdottomuutensa takia. Mikään muu ajatus, mikään muu liike, mikään muu maailmankatsomus ei voi olla oikein, koska meillä on tämä oma. Joka on totuus. Valitettavasti osa ääriliikkeistä katsoo oikeudekseen surmata "vääräuskoisia". Aivan kuten natsit tekivät aikoinaan. Tai Isis nyt. Se, jos mikä, on pelottavaa!


7 kommenttia:

 1. Kertoo aika paljon ajatusmaailmastasi kun syyllistät enemmän suomalaiset maahanmuuttokriitikot kuin teon tehneet terroristit. Sairasta.

  Fahad Firas

  VastaaPoista
 2. Niin no...... Fahadilta voisi tietty odottaa vähintään sisälukutaitoa kun kerran jaksaa kommentoidakin. Itse en löydä tuosta tekstistä sanakaan maahanmuuttokriittisten syyllistämiseksi. Luetun ymmärrys näyttää olevan hieman hakusessa.....

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaista rakas Watson, kaikki muslimit on poistettava maasta välittömästi, eikä yhtäkään muslimia saa päästää maahan. Sen jälkeen meillä on huomattavasti pienempi terroritekojen uhka.

  Miksi näin jyrkkä menettely on tarpeen? Siksi koska Islam on väkivaltaisin nykyaikana harjoitetuista uskonnoista. Jos et usko, lue täältä Islamin opeista.

  VastaaPoista
 5. Jarin mielestä Tapanilan raiskauksen syyllinenkin on teinityttö eikä raiskaajat.

  Von Näätämö

  VastaaPoista
 6. Vaikka ihailisi terroristeja, kannattaa muistaa uusi koraanin käännös: Muslimiterroristi EI saa paratiisissa 72 neitsyttä vaan syntyy seuraavassa elämässään sikana.

  VastaaPoista
 7. Tervehdys!

  Olen pitkään seurannut blogiasi ja pitänyt siitä. Nyt olen huomannut asenteesasi valitettavasti rasistisuutta, Ranskan terrori-iskun jälkeen puolustit terroristeja koska koko iskuhan oli selvästi suomalaisten maahanmuuttokriitikoiden syytä.

  Nyt Kempeleen raiskaustapauksessa et ole sanallakaan puolustellut raiskaajia vaikka syyllinen oli ilmiselvästi 14 vuotias teini. Oletko todella sinäkin rasisti?

  Onko muslimiterroristi arvokkaanpi ihminen kuin afgaaniraiskaaja?

  PPP

  VastaaPoista