torstai 9. lokakuuta 2014

Iina Kuustosen rinnat

                                                         


Ilta-Sanomat räväyttää tänään. Etusivulla ja lööpissä hehkutetaan Iina Kuustosen "rohkeaa roolia". Itse jutussa on Iinan kuva ja otsikko "Rinnat paljaina!". Vautsi vau! En uskalla edes arvata kuinka paljon takametsien yksinäiset poikamiehet ovat paikallisesta S-marketista Ilta-Sanomia ostaneet mielessään Kuustosen Iinan tissit! Vaikka kuva on vain naamakuva.

No, juttu itsessään, tuon edellä mainitun otsikon alla, kertoo lokakuun lopussa Yle TV2:lla alkavasta lääkärisarjasta, jossa näyttelee myös Iina Kuustonen. Lääkärisarjassa on Ilta-Sanomien mukaan panostettu siihen, että sarjassa tapahtuvat toimenpiteet tehdään mahdollisimman todenmukaisesti. Niinpä näyttelijät ovat seuranneet mm. oikeita leikkauksia, olleet mukana ambulanssin arjessa ja leikelleet torsoja autentisuuden tavoittamiseksi. Aivan kuten suuressa maailmassa on tehty jo iät ajat.

Ja kun lääkärisarjassa ennemmin tai myöhemmin ajaudutaan rakastelukohtaukseen, niin eikö sekin sitten pidä viedä samalla pieteetillä läpi kuin sarjan muut tapahtumat? Joten onko siis ihme, että Iina Kuustosen rinnat esiintyvät sarjassa? En jaksa uskoa, että kovin moni ihminen Suomesa rakastelisi toistuvasti täysissä pukeissa. Miksipä siis näin tehtäisi fiktiossa?

Onneksi Ilta-Sanomat on pusertanut koko sivun jutun Iinan rintojen ja niiden näkymisen ympärille. Onpahan mitä odottaa. Toimittaja Mikko Juuti yltyy oikein kuvailemaan ennakkonäytöksessä nähtyjä rintoja seuraavasti: "...Kuustosen esittämä Iiris riisuu rintaliivinsä ja kumartuu Volasen hahmoa vasten, jolloin Kuustosen paljaat rinnat näkyvät sivusta kuvattuina." No huh! Mikko Juuti ei varmaan ole saanut unta näytöstä seuraavana yönä. Onneksi hän on päässyt kirjoittamaan asiasta oikein lehteen. Ja tehnyt samalla etusivu- ja lööppijutun. Ja nähnyt Iina Kuustosen rinnat. Sivusta kuvattuina, mutta kuitenkin. Onnea Mikko, onnea! Juuri tällaista journalismia me olemme kaivanneet.

PS. Nyt kun hästäkkään tämän kirjoituksen oikein, niin kävijämäärä pompsahtaa aivan varmasti. Vaikkei Iina Kuustosesta ole kuvakaan! Buahahhaaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti