keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Nuori lempiNyt ei ihmetytä jalkapallon MM -kisoissa liikkuva ihmisvampyyri eikä edes eduskunnassa vaikuttava pystytukkainen ajatushautomo Pentti Oinonen (PS), joka tällä kertaa on sitä mieltä, että Ylen ei pitäisi lähettää ohjelmia joissa miehet halailevat, puhumattakaan suutelemisesta, tämä kun ei ole lasten katsottavaa. Kuten kaikki tiedämme, jalkapallossa on maalin jälkeen menossa oikea bakkanaali, on läjä hikisiä miehiä halimassa toisiaan, saatetaan siellä muutama pusukin vaihtaa. Epäilen vahvasti, että vaikka Pentti tätäkin kavahtaa, hän yön pimeimpinä tunteita kaivaa kätköistään kuluneen VHS -kasetin ja katselee salaa filmiä tyttöjen välisestä ystävyydestä.  Pentin mökistä heijastuu vain väräjävä, sininen valo yön pimeyteen.....

Mutta jätetään Pentti rasvapurkin ja vessapaperirullan kanssa rauhaan ja paneudutaan tämän päivän ihmetykseen. Olette varmasti nähneet televisiosta Aura -homejuustomainoksen, jossa nuori pariskunta ensin tutustuu ja sitten sopii riitansa Aurajuuston avustuksella. Jos joku on missannut tämän, kerrottakoon lyhyesti, että tutustuminen tapahtuu siten, että poika tuo ekoille (?) treffeille Auraa ja tyttö on ilmiselvästi aivan myyty ja inlaav, sillä mainoksen kakkososassa asutaan jo yhdessä, riidellään ja sovitaan Aurajuustoa napostellen.

Olen syvästi huolestunut tämän parisuhteen tulevaisuudesta. Varsinkin kun ainakaan minun silmiin ei ole osunut mainoksen kolmatta osaa. Näiden kahden ensimmäisen perusteella väittäisin ettei suhde kauaa tule kestämään, ei vaikka sitä juustoa olisi kilotolkulla. Perustan väitteeni sille, että jo lyhyehkön yhdessäelon jälkeen kakkososassa riidellään niin rajusti, että tyttö heittää sormuksen katuojaan, huudetaan kadulla ja varmaan nukutaankin eri huoneissa. Riidan jälkeisenä aamuna poika on sitten tehnyt herkkupaloja Aurajuustosta ja ripotellut niitä pitkin poikin kämppää. Tyttö napsii niitä ja selvästi leppyy keräillessään juustobiittejä kämpästä.

Näin, kun riita on sovittu selkeästi pelkästään juustolla, riidan syy jää kaihertamaan suhdetta ja pompsahtaa takuuvarmasti ennemmin tai myöhemmin uudestaan esille. Varsinkin kun naisilla on tapana antaa anteeksi muttei unohtaa. Kun tilanne syystä tai toisesta kiristyy uudelleen, poika voi olla varma että tämänkin riidan aiheeseen palataan. Mitä sitten jos Aurajuusto onkin vaikka loppu? Ja on yö. Silloin varmasti kaduttaa juustosopiminen ja mieleen nousee, että voi kun olisimme sopineet asiat aikuismaisesti keskustellen. Mutta se on jo silloin myöhäistä...... Pari eroaa ja kaikilla on paha mieli. Eikä siihen silloin auta edes Aurajuusto, joka toki on hyvää, mutta yksin syötynä toimii oivallisena parisuhteen estäjänä ihan jo tuoksunsa vuoksi. 

Tulipa surullinen mieli tuosta edellisestä. Olivat kuitenkin niin toisillensa sopivan oloisia, nämä tyttö ja poika. Mutta eivät sitten osanneet hoitaa suhdettaan. Sääli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti